Vera’s crème de caraque

m3

Wilt u een lekker dessert van kakelverse eitjes?

benodigheden:

  • 2 mergellandeieren
  • 30 gram fijne suiker
  • 30 gram boter
  • 100 gram chocolade
  • 1/2 dl melk

en dan aan de slag:

Splits de eieren ( wat met verse eitjes super makkelijk gaat!!)
Klop de eiwitten stijf, zet apart.
Smelt de chocolade au-bain-marie of in de magnetron.
Roer de boter met de suiker romig, dan de dooiers erdoor.
Vervolgens de gesmolten chocolade beetje voor beetje bij de romige boter toevoegen. Spoel het kommetje gesmolten chocolade met melk om en voeg toe.
Tenslotte spatel het stijfgeklopte eiwit erdoorheen en portioneer in kleine porties.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s